EVO® VISTAlens®

Elérhetetlen

Nettó listaár:
Bruttó listaár:

Az EVO® VISTAlens® egy új generációs funkciókban gazdag védősisak, amely a bevált Evolution® fejvédő technológián alapul. Teljesen visszahúzható, 1. osztályú optikai beépített overspec. A szemüveg könnyen felhelyezhető, beállítható és karbantartható, így a védelem mindig kéznél van, amikor szükséges.

Jellemzők és előnyök

  • Optikai osztály 1 – Kiváló optikai minőség optikai torzítás nélkül
  • K minősítés – karcálló a finom részecskék által okozott felületi sérülésekkel szemben
  • N besorolású – Párásodás elleni ellenállás
  • UV-védelem - 2: UV-szűrő (EN170) védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. UV 2C-1.2 2: UV-szűrő (EN170) védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. C: Csökkentetlen színérzékelés. 1.2: Magas fényáteresztő képesség.
  • Olvadt fém tesztelve - Nincs áthatolás a sisakhéjon. A héj deformációjának 10 mm alatt kell maradnia
  • Oldalirányú deformáció tesztelve – Kiegészítő EN397 teszt
  • -40°C Tesztelt - A sisakot hidegkamrában -40°C-on előkezelték 24 órán keresztül. A sisak ellenáll az EN397 teszteknek
  • EN50365 Elektromos szigetelés - Kisfeszültségű berendezésekhez való használatra. Ez az opcionális teszt megbízható áramütés elleni védelmet biztosít 1000 V AC vagy 1500 V DC feszültségig

LÁTÓVÉDELEM
Az EVO® VISTA® az alapoktól kezdve úgy lett kifejlesztve, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a nyak feletti PPE-k széles választékához. A sisak a szupererős ABS burkolatot ötvözi, amelyet egész napos kiváló védelemre terveztek, és az Evolution® 3D-Adjustment™ hevederrendszer kényelmi előnyeit.

BIZTONSÁGI CELLÁK VÉDELME
A JSP folyamatos termékfejlesztési filozófiájának részeként az EVO® VISTA® nemcsak úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a szabványnak, hanem több szinten is felülmúlja azt. A JSP előtérbe helyezi viselője igényeit és biztonságát, és a biztonsági cella ebből az elkötelezettségből születik. A biztonsági cella-koncepció megakadályozza, hogy a törmelék feljusson a szemüvegre, és behatoljon a fejbőrbe. Ezen túlmenően az overspec nem érintkezhet a fejbőrrel, elkerülve a sérülést, ha visszaszorul a biztonsági cellára.

VÉDELEM VÉDELEM VÉDELEM
SZABÁLYOZÁSA A dioptriás szemüvegekkel teljes mértékben kompatibilis EVO® VISTAlens® lehetővé teszi, hogy az egyéni viselők dioptriás szemüvegét kényelmesen hordhassák a beépített overspec alatt, csökkentve a költségeket, és biztosítva, hogy a védelem és a látás ne sérüljön.

TELJESEN ÁLLÍTHATÓ
A forgókarok lehetővé teszik az EVO® VISTAlens® zökkenőmentes visszahúzását és üzembe helyezését. Simán forog, széles ívet biztosítva, lehetővé téve a dioptriás szemüveg viselését.

KOMPATIBILITÁS
Az EVO® VISTAlens® kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy maximalizálja a kompatibilitást a JSP légzőkészülékekkel, mint például a Force™8 PressToCheck™ és a Sonis® sisakra szerelhető fülvédőkkel.

SZELLŐZÉS
A héj kettős szellőzésű a kényelem növelése és a hűsítő levegő áramlása érdekében, átlagosan 2-3 fokkal csökkentve a sisak hőmérsékletét. A szellőztetés opcionális.

CR2 REFLECTIVITY
A CR2 egy nagy intenzitású fényvisszaverő anyag, amely átlagosan 60%-kal nagyobb fényvisszaverő képességet kínál, mint a normál fényvisszaverő ruházat. A CR2 opcionális.

TPR LENCSÉT
A lencsén lévő TPR (termoplasztikus gumi) tömítés a viselő arcához illeszkedik, így jó tömítést biztosít a jobb lövedékvédelem és a nagyobb kényelem érdekében.

LÁTÁS
Az 1. optikai osztályú overspec panorámaképet nyújt minimális torzítással. Megfelel az EN166.1.FT szabványnak, ütésvédelmet kínál 160 km/h sebességig, 6 mm-es acél golyóscsapággyal tesztelve.

AZONOSÍTÓKÁRTYA TARTÓ
Átlátszó műanyag igazolványtartó a szabványos névjegykártya méretű azonosításhoz illeszkedik. Egyszerű toló és csúszó mechanizmus. A lámpatartó az egység tetején található. A szellőztetés opcionális.

KÉNYELEM
Kompakt és könnyű, mindössze 496,1 g. Teljesen állítható kerékkilincs és egyedi 3D beállítás biztosítja a sisakot. A 6 pontos terilén heveder és az egyiptomi pamut Chamlon™ izzasztószalag páratlan kényelmet biztosít.

Megosztás:




×