Tevékenységünk

A Dunavért Kft. folyamatosan értékesíti a piacon található legkorszerűbb egyéni védőeszközöket, műszaki-biztonságtechnikai termékeket, ergonómiás, és higiéniás termékeket. Az értékesítési tevékenység során szorosan együttműködik a legismertebb márkákat gyártó cégekkel, s egyúttal ellátja meghatározó külföldi cégek magyarországi képviseletét is. A képviselt külföldi cégekkel hosszú távú partneri kapcsolatot épített ki, melynek eredményeként  lehetősége van teljes körű hozzáférést biztosítani vevői számára, ezen cégek termékeihez.

A Dunavért Kft. a termékeit elsődlegesen közvetlenül értékesíti a végfelhasználó számára és törekszik a végfelhasználókkal való teljes körű szakmai kapcsolat kialakítására. A legnagyobb mennyiségben értékesített termékeket a Dunavért Kft. hozzáférhetővé tette a Dunavért webshopon keresztül is, illetve Magyarország néhány térségében viszonteladók is segítik e termékek értékesítését.

A forgalmazott valamennyi termékhez széleskörű szolgáltatást nyújt a Dunavért Kft., és igény esetén aktívan közreműködik a termékek kiválasztásában, lehetőséget biztosít a termékek használatához kapcsolódó oktatásra. A termékekhez kapcsolódóan biztosítja a szervizelési és karbantartási hátteret szükség esetén vállalja a termék megsemmisítését.

Labor szervíz

Ezen tevékenységi körrel a Dunavért Kft. Magyarországon egyedülálló módon teszi teljessé az egyéni védőeszközök és biztonságtechnikai eszközök teljes életciklus követését.

Reméljük, hogy az integrált tevékenység minél több felhasználó igényeivel találkozik és lép kapcsolatba a Dunavért Kft.-vel.

 

Akciós termékek

×