Dunavért 25 éves évforduló

A Dunavért Kft. 2019. augusztus 11-én ünnepli 25. évfordulóját.

A+A kiállítás 2017

Biztonságtechnikai kiállítás Düsseldorf 2017 Idén ismét megrendezésre kerül Európa legnagyobb biztonságtechnikai szakkiállítása, ahol szokásunkhoz híven ismét ott leszünk. Aki szeretne találkozni az általunk képviselt gyártókkal konzultálni vagy az új termékeket megtekinteni, kérjük jelezze felénk és mi lebonyolítjuk a találkozót. Keressenek minket a 9-es épület B50 standján. (Hall 09, B50)

Dunavért Kft. őszi-téli hírlevele

Máj. 20.

Ipar napjai 2016

Ipar napjai 2016

Tisztelt Partnerünk! Szeretettel meghívjuk Önt és Kollégáit a Hungexpo területén megrendezésre kerülő Ipar napjai kiállításra! A kiállítás 2016. május 24.-27. között tart nyitva, reggel 10 órától 17 óráig. Standunk: A pavilon 312/A

Biztonságtechnikai kiállítás Düsseldorfban

Idén ismét megrendezésre kerül Európa legnagyobb biztonságtechnikai szakkiállítása az A+A, ahol szokásunkhoz híven ismét ott leszünk.

Megújult a webes arculatunk!

2013. július 1-jén aktiváltuk a megújult webes arculatunkat. Az új honlapot partnereink igényeihez igazítottuk. Itt gyorsan és egyszerűen kaphatnak képet a Dunavért Kft. tevékenységéről és a webáruházunkban meg is vásárolhatják termékeinket. A Webshop úgy lett kialakítva, hogy a termékekről teljes körű információt tudjunk az érdeklődőknek prezentálni és a vásárlásokat regisztráció nélkül is végre lehet hajtani. Az új weboldal jelenleg teszt jelleggel üzemel, az esetleges hibákért elnézést kérünk. Reméljük, az új arculat elnyeri tetszésüket!

Biztonságtechnika 2013 - Balatonalmádi

A korábbi évekhez hasonlóan a Dunavért Kft. aktív résztvevője volt a programoknak.

Sikeres részvétel a Véd-Tech kiállításon.

A május 28-31-ig tartó rendezvényen ismét részt vettünk kiállítóként.

Elkészült a kereskedelmi bázisunk

Elkészült az új kereskedelmi bázisunk! A Dág faluban található telephelyünkön 500m2 raktár, bemutatóterem, oktatótermek és tárgyalók állnak dolgozóink és partnereink rendelkezésére.Keresés a blogban

Legfrissebb hírek

Akciós termékek

×