Dunavért Kft. termékajánló

  Dunavért Kft.
 
   
  2017.10.03.  
Őszi-téli termékajánló
Reflex visco védőkesztyű
 
 
A hideg időben is védje kezét!

Tekintse meg legjobb ajánlatunkat az Ön számára, ami gondoskodik keze védelméről. Ez pedig nem más, mint a Reflex Visco védőkesztyű.

Mivel a kezünk a legtöbb munkafolyamatban részt vesz, ezért kiemelkedően fontos annak védelme. A hideg idő beálltával pedig a hideg környezet roncsoló hatásaitól is meg kell védeni a kezet. Most kiváltképp fontos a megfelelő munkavédelmi kesztyű kiválasztása. Erre a problémára ajánljuk a Reflex Visco védőkesztyűt. A minőséget és a tartós hosszú élettartamot a Reflex márkanév garantálja.
A Reflex Visco védőkesztyű hőszigetelő béléssel rendelkezik, ami amellett, hogy meleg még kényelmes viseletet is biztosít a varratmentes bélésnek valamint az anatómiai formájának köszönhetően. A Reflex Visco viselése közben a kéz minimálisan fárad el. A kézhát bevonat nélküli, így a szellőzés is biztosított a hőszigetelés mellett.
A kesztyű közepes igénybevételre kínál biztonságos, jó fogást és kopásállóságot. Kitűnő tapadást biztosít nedves, olajos és száraz körülmények között.

További információkért, árajánlat érdekében vegye fel velünk a Kapcsolatot

< Friss hírekért csatlakozzon Facebook oldalunkhoz! >
 
 
 
  Leiratkozás | Rólunk | Kapcsolat | facebook  
 
Copyright © *2017* *Dunavért Kft.*, All rights reserved. | Dunavért Kft., 1051 Budapest, Sas utca 21| +36-20/222-3366 | Weboldal
 

Keresés a blogban

Legfrissebb hírek

Akciós termékek

×